• L'Escola Diatònica d'Estiu és el punt de trobada de finals de juliol on podem millorar en tots els aspectes relacionats amb la música.

16a escola diatònica d'estiu

Del dilluns 24 de juliol al divendres 28 de juliol de 2023.
Benvinguda el dilluns 25.  Comiat el divendres 28 havent dinat.

 • Preu*: 340€ per alumne.
 • Preu a la casa rural*: 370€
 • A més del curs, el preu inclou l'allotjament i manutenció a la casa de colònies des de dilluns 24 de juliol (dinar) fins al divendres 28 de juliol (dinar).

I tot això, ben amanit amb vetllades musicals i de ball.

 • Majors de 16 anys (menors amb autorització).
 • Cal dur l’instrument.
 • Enguany no hi haurà nivell inicial (en què s’hi podien incloure alumnes que no haguessin tocat mai l’acordió). Caldrà que els/les alumnes tinguin unes mínimes nocions d’acordió, per exemple havent fet un curs o taller d’iniciació. Es plantejaran dos grans nivells (I i II) i diferents tallers per aquests grans grups i cadascú podrà decidir el seu itinerari d’aprenentatge i participació en funció dels seus interessos.

  Nivell I
  Tallers pensats per a alumnes que ja tenen nocions d’acordió i són capaços de tocar peces amb dues mans i que coneguin els ritmes bàsics (2/4, 3/4 i 6/8). Que encara no dominin on són totes les notes de la botonera i necessitin ajuda per tocar acords amb les tonalitats de Do, Sol i la-.
   
  Nivell II
  Per a alumnes que saben situar les notes de la botonera, tant a la dreta com a l'esquerra encara que tinguin dubtes amb les alteracions. Que poden tocar peces a dues mans amb varietat de ritmes i que són capaços de fer acompanyaments amb acords a la mà dreta. També que coneguin els acords bàsics (tònica-dominant-subdominant) en diferents tonalitats i que tinguin autonomia d'aprenentatge. Que puguin tocar peces en Do, Sol i La- i dominin els ritmes bàsics (2/4, 3/4 i 6/8) tot i que necessitin ajuda amb altres ritmes i tonalitats.

 • El curs és per a socis de la Diatònica, si no ho ets, et caldrà abonar la quota de soci al moment d'inscriure't al curs (10€ anuals).