Després de l'èxit del “cajun weekend”, de maig de 2018, ens vam quedar amb ganes de repetir una experiència similar però ampliant l’oferta i convertint-ho en un cap de setmana. D’aquí va sorgir la idea de l’EquinocciFest, programat per al març de 2020 i que vam haver de suspendre per l’arribada de la Covid-19 i els confinaments.

Ara reprenem la proposta: portem quatre tradicions de ball i de música de territoris on l’acordió diatònic és un instrument important en les festes i en les ballades. Aprendrem a tocar, acompanyar i a ballar els diferents gèneres d’aquests territoris.

Hem preparat quatre itineraris per endinsar-nos en les característiques de la música CAJUN (Louisana), de la SARDA (Sardenya), dels Jautzi d’EUSKAL HERRIA, i de les BORREIES occitanes. Els ritmes i les melodies tenen un paper molt important però són els balladors els qui donen sentit a la música. Per tant, també farem tallers de les danses de tots quatre estils per gaudir de la màgia de la trobada.

Us esperem a partir del divendres al vespre per un primer ball-presentació. Els tallers es faran tot dissabte i diumenge al matí. I a més dissabte a la nit hi haurà un concert-ball amb la participació dels músics dels quatre estils i tot seguit, escenari obert.

inscripcions